Monday, March 16, 2009

a new message to qM and bu kinki...

qM ...bu kinki...

kite msih x memahami tag tu .......tlg beri kefahaman please.............;((

4 comments:

a.t.u.l.a.s.c.a. said...

ala...ciannye dia...

xd mende pon sebenonye...tag tu macam game la...contohnye, ade orang tag nik...dia akan gtau tag tu boleh ditengok kat mane...slalunye kalau dalam blog, tag akan ade pada blog orang yang memberi tag...

mcm kes skrang ni, cbe tpa ke blog nik, tgk pada artikel under 'tag'....ade contoh....

jalinan1621 said...

hehe..sori nik..belum betul2 celik It..

a.t.u.l.a.s.c.a. said...

hehe..xpo2...sj je nak memain tag2 nie cz koi pon baru tau sal nie...hehe...

qirMumtaz said...

Copy paste ajo tag kat blog bi. pastu jawab la guno ayat sendirik!..hihik

sonang ajo haa

Anda pelawat yang ke :