Tuesday, January 13, 2009

Kembali..

Assalamu'alaikum.wbt.
Alhamdulillah wa syukurillah, akhirnya diberi kekuatan utk menaip sesuatu.maaf ye sume..bu kinki,n lain2..dh lama x mengupdate.busy skt dgn cucu berbulu (kata mak).hehe..cucu berbulu ni niaw sy, hamba Allah yg satu tu..mamateh,comat,comel,awan,bulan,bintang. terlalu lama rasanya x tulis pape kat sini..last msa raya.huhu..lama betul.xpe, ada hkmahnya.

Khbr tuan rumah skrg ni sdg menanti krja dtg...mcm si pungguk tunggu bulan jatuh ke riba.hihi..insya Allah, klu ada rezeki, tuan rumah akan merantau skali lagi utk mencari rezeki.mohon di doakanlah agr dpermudah ye shbt shbiah sume.

1 comment:

Dr. atulasca bt. husin said...

salam...
bu, ni keratan je tau, dari posting koi kat blog"cintaagungku"

....aku baru dapat maklumat yang application online untuk pengajian DPLI ambilan julai`09 akan dibuka pada bulan dua....aku tak pasti tarikhnya...jadi, bagi sesiapa yang telah mempunyai skroll ijazah n berminat untuk menjadi pendidik, silakan lah mulai hari ini, selalukan membuka website MOHE http://www.mohe.gov.my dan website MOE di http://www.moe.gov.my

tapi, ini ada satu peringatan penting untuk kalian.....

1) PASTIKAN ANDA BACA TERLEBIH DAHULU IKLAN DPLI DI WEDSITE MOHE/SURAT KHABAR BAGI MELIHAT KELAYAKAN PEMOHON.
2) PASTIKAN BIDANG YANG DIPILIH BETUL-BETUL BERKAITAN DENGAN PENGAJIAN KITA DI PERINGKAT IJAZAH.

wallahua`lam....

selamat mencuba!

Anda pelawat yang ke :